Dogodki po vaši meri

Pristna alpska poroka, prestižna elegantna poroka ali edinstvena zimska poroka. Mogoče samo večerja za vašo družbo ali rojstni dan vašega nadobudneža ...

Poroke

Poročni dan bo takšen kot sta si mladoporočenca vedno želela. Vsak trenutek mora biti popoln. To je tisti dan, za katerega želimo, da traja večno. 

Dolgoletne izkušnje z organizacijo in pripravo dogodkov nam predstavljajo izziv in motivacijo, da pričaramo dan, ki ne bo šel v pozabo. 

Pokličita nas na 051 307 969 ali nam pišita na poroka@hotel-cerkno.si in z veseljem vama bomo priskočili na pomoč.

Poslovni dogodki

Poslovni dogodki in dogodki za zaključene družbe v Hotelu Cerkno ali v Alpski perli na Smučarskem centru Cerkno so nekaj posebnega.

Odlično vzdušje, prijazno osebje in neverjetna okolica s čudovitimi razgledi poskrbijo, da se vi in vaši poslovni partnerji pri nas počutite udobno in sproščeno.

Otroški dogodki

Posebno pozornost v hotelu Cerkno in na Smučarskem centru Cerkno namenjamo najmlajšim, tudi  s tematskimi prireditvami, ki jih pripravimo po vaši želji.

Na Smučarskem centru Cerkno je najmlajšim sicer vedno na voljo pravi mali raj, saj se lahko zabavajo v velikem kotičku, ki je namenjen izključno njim.

Nudimo vam praznovanje rojstnega dne v Termah Cerkno.

Zaključene družbe

V Alpski perli na vrhu Smučarskega centra Cerkno in v hotelu Cerkno vam ponujamo možnost organizacije dogodka za vašo zaključeno družbo.

Za različne dogodke so vam na voljo klasični, razširjeni ali lahki meniji, ki vam jih na vašo željo prilagodimo in tudi svetujemo pri izbiri. 

Želite biti redno obveščeni o naših aktivnostih?

Name:

Datum prihoda ...

Datum odhoda ...