V srcu Slovenije

Hotel terme in smučišče Cerkno ter apartmaji Alpska Perla na najlepši razgledni točki smučarskega resorta so popolna izbira za oddih sredi narave.

Hotel Cerkno

Preživite počitnice v legendarnem Hotelu z edinimi termami v Julijskih Alpah. Izbirajte med široko ponudbo dvoposteljnih in družinskih sob ter izkoristite udobno namestitev s pestro ponudbo aktivnosti skozi vse leto.

Alpska perla

Prva izbira za vse, ki iščete oazo sredi neokrnjene narave. 

Izberite svoj apartma v stilu alpskega šika z zasebno savno in čudovitim razgledom na vrhu smučarskega resorta v neposredni bližini restavracije. 

Prenočišča

Cenovno ugodna prenočišča v sklopu Hotela Cerkno so namenjena družabnim popotnikom. Nudimo kar 110 udobno opremljenih ležišč v 2-, 4- ali 6-posteljnih sobah različnih tipov in velikosti.   

Nastanitve

Hotel Cerkno v središču mesta in čudoviti apartmaji z restavracijo Alpska Perla na vrhu smučarskega centra nudijo različne možnosti nastanitev, najlepše razglede in bogato dodatno ponudbo.

Izbirajte med družinskimi sobami in manjšimi eno- ali dvoposteljnimi sobami ter prostornimi apartmaji z zasebnimi savnami. 

Počitniški dom

Za odmik k morju lahko izberete enega od naših 2 apartmajev v Savudriji. Praktičen in udoben družinski apartma na priljubljeni hrvaški destinaciji. Pokličite nas na 05 37 43 400 ali pišite na info@hotel-cerkno.si

  Paketi/dogodki

  Ne zamudite izjemnih ugodnosti za goste Hotela Cerkno in Alpske Perle, sezonskih paketov in družinskih popustov. Terme in smučišče Hotela Cerkno ponujajo največ po ugodni ceni. 

  Želite biti redno obveščeni o naših aktivnostih?

  Name:

  Datum prihoda ...

  Datum odhoda ...